kıbrısKıbrıs HakkındaErsin TatarErhan arıklıUbpCtpGirneLefkoşaLefkeGüzelyurtMağusaKapalı maraşKıbrıs haberKktc haberKıbrıs son dakikaKktc son dakikaKıbrıs gazateKktc gazeteGündem kıbrısHaber kıbrısGadara medyaGıynıkMurat şenkul
DOLAR
34,2179
EURO
37,8691
ALTIN
2.930,21
BIST
9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C

Güney Kıbrıs’ta iki ayrı olayda 90 kilodan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi

Güney Kıbrıs’ta iki ayrı olayda 90 kilodan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi
1 Ekim 2024 17:44
A+
A-

Güney Kıbrıs’ta dün meydana gelen iki ayrı olayda, 90 kilodan fazla uyuşturucu madde ele geçirildiği haber verildi.

“Alphanews” haber sitesinde yer alan haberde, dün bir ihbarı değerlendiren Rum polisinin Limasol’da 28 yaşındaki yabancı uyruklu bir şahsın tasarrufunda toplamda yaklaşık 80 kilo Hint keneviri ve 18 bin 900 Euro nakit para ele geçirdiği belirtildi.

Rum polisinin aldığı ihbarın ardından ilk önce 28 yaşındaki şahsın aracını durdurduğu ve araçta az miktarda uyuşturucu tespit edildiği, daha sonra şahsın Limasol’da kaldığı otel yapılan araştırmada ise 20 kilo uyuşturucu tespit edildiği kaydedildi.

Şahsın polis tarafından sorgulanmasının ardından içinde yaklaşık 60 kilo Hint keneviri daha tespit edilen Yermasoya’daki bir daireyi polise gösterdiği belirtildi. Ayrıca dairede yapılan araştırmada 18 bin 900 euro nakit para da ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve tutuklanan zanlının bugün mahkemeye çıkarılması beklenirken, polisin olayla ilgili araştırmasının sürdüğü ifade edildi.

“Philenews” haber sitesi ise şahsın tasarrufunda 74 kilo 723 gram Hint keneviri ele geçirildiğini yazdı.

-Havalimanında 24 kilo uyuşturucu

“Philenews” haber sitesinde yer alan başka bir haberde ise bu sabaha karşı yurt dışından Larnaka Havalimanı’na giden 27 yaşındaki bir yolcunun tasarrufunda 24 kilo Hint keneviri ele geçirildiği haber verildi.

Zanlının valizinde içerisinde yaklaşık 24 kilo uyuşturucu madde bulunan 41 naylon poşet tespit edilirken, uyuşturucu maddeye polis tarafından el konduğu ve şahsın tutuklandığı kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.